Reserveer

Wat kan er zoal gebeuren in De Glazen Toren?

Affligem feestzaal

Privéfeesten

De Glazen Toren staat garant voor onvergetelijke momenten. Een trouwfeest, babyborrel, communie- of lentefeest, rouwtafel, jubileum, tuinfeest… Fijne momenten delen in een authentiek kader? Beleef het bij ons.

ruimte voor workshops en bedrijfsevents

Activiteiten & workshops

We organiseren ook zelf af en toe iets leuks: van een ontbijt op zondagochtend tot boeiende netwerkevents. Voor iedereen die op zoek is naar connectie, inspiratie en plezier. Op welke manier dan ook.

eventlocatie huren

Eventlocatie bedrijven

Seminarie, vergadering, teambuilding, personeelsfeest, incentive… De Glazen Toren is ook voor zakelijke bijeenkomsten een inspirerende ontmoetingsplaats. Zin om je team of je klanten bijeen te brengen in een rustige en gemoedelijke omgeving?

Affligem feestzaal De Glazen Toren

Het verhaal achter De Glazen Toren

In het hart van een betoverend landschap ontvouwt zich het verhaal van De Glazen Toren, een plek waar gastvrijheid en onvergetelijke momenten samenkomen. Dit verhaal begint met Sophie, een visionaire dromer die altijd al een diepe wens koesterde om mensen op een unieke en rustgevende manier samen te brengen.

Stap voor stap transformeerde ze een oud astgebouw, waar hop vroeger werd gedroogd, tot een oase van inspiratie en verbinding.