Reserveer

Eventlocatie

/ € 450/weekdag excl. catering

/ € 800/weekend & feestdagen excl. catering

De Glazen Toren is een veelzijdige eventlocatie die de ideale setting biedt voor zowel privéfeesten als bedrijfsevents. Heb je een professionele omgeving nodig voor een teambuilding, een seminarie of een vergadering? Dan staat De Glazen Toren klaar om aan al je wensen te voldoen.

Uit welke ruimtes bestaat
De Glazen Toren?

  • Grote zaal met podium, geschikt voor 60 – 120 pers.
  • Vergaderzaal onder het dak
  • Grote tuin met parking

Mogelijke opstellingen

Lange tafelrij

Tot 30 personen

L-opstelling

Tot 60 personen

Aparte tafels

Tot 40 personen

Theateropstelling

Tot 60 personen

Receptie

Tot 120 personen

Gebruik alle faciliteiten

Naast deze opstellingen in de grote zaal (gelijkvloers) zijn er ook een zithoekje op het podium en een kleinere vergaderzaal onder het dak die je naar believen kan gebruiken. 

Faciliteiten

Audiomateriaal

Videomateriaal

Wifi

Uitgeruste keuken

Gratis privéparking

Onze foodfilosofie

De Glazen Toren catering Affligem

Natuurlijke keuken

Eten dat smaakt als een goede oogst. Dat was jarenlang onze filosofie, en dat is nog altijd zo, en zo werken we samen met verschillende cateraars die elk op hun beurt uitblinken in hun specialiteit.

Samen met onze cateraars maken we graag van elke gelegenheid een memorabel succes.

Wijnassortiment

Aangepaste wijnen

Onze menu’s passen we aan jouw smaak en gezelschap aan, en dat doen we ook met onze wijnen. Ofwel maken wij een selectie voor jou afgestemd op de gerechten, ofwel ga je gewoon zelf proeven bij Jeroen van Vinikus & Lazarus. Hij zal je met geduld en veel kennis van zaken assisteren bij je wijnkeuze.

Overnachten in de buurt?

Meerdaagse trainingssessie of vergadering gepland? Kom je van ver en wil je graag blijven overnachten? We bieden je graag enkele mogelijkheden voor overnachtingen in de buurt aan. Neem contact met ons op en vraag ernaar.

Volledig op maat

We regelen graag alles voor jou. Van catering tot de aankleding van de ruimte. Helemaal uit de bol gaan? Met een springkasteel en ruimte voor een live band of dj, inclusief light effects, creëer je gegarandeerd onvergetelijke momenten.

Onze locatie
reserveren?

Bekijk wanneer De Glazen Toren beschikbaar is en vraag een reservatie aan.