Reserveer

Ons verhaal

Samenkomen in De Glazen Toren om elkaar te inspireren, dat is de essentie van deze unieke plek met tuin. Een plek voor inspirerende ontmoetingen waar natuurlijk beleven centraal staat. Of het nu gaat om workshops, netwerkevents of privéfeesten, wij creëren de perfecte omgeving om te verbinden, te leren en geïnspireerd te raken. En ook jij bent hier welkom.

Een locatie die authenticiteit uitstraalt

Bij De Glazen Toren begint de betovering al bij het wandelen door de tuin naar de glazen toegangsdeur van het kleine torengebouwtje, dat vroeger diende als ast voor het drogen van hop. Zelfs het houten dakgebinte in de grote zaal ademt de sfeer van lang vervlogen tijden. Met hulp van een theaterbouwer is de inrichting zorgvuldig gekozen om de authenticiteit van deze locatie volledig tot zijn recht te laten komen.

Affligem authentieke locatie De Glazen Toren

Een oase van rust in elk seizoen

De omgeving zelf draagt ook bij aan de magie van De Glazen Toren. De prachtige tuin, het adembenemende uitzicht en de betoverende lichtjes in de zomer creëren een atmosfeer die zowel rustgevend als inspirerend is. In de winter zorgt het knisperende haardvuur voor een warme en uitnodigende sfeer. Of je nu nieuwe vaardigheden opdoet tijdens een workshop, waardevolle connecties maakt tijdens een bedrijfsevenement of nieuwe samenwerkingen aangaat tijdens een netwerkbijeenkomst, De Glazen Toren biedt de ideale setting om te groeien, te verbinden en te inspireren.

Sophie Tobback

Sophie brengt mensen samen

Sophie’s gastvrije aanpak vormt de sleutel tot het creëren van onvergetelijke momenten bij De Glazen Toren. Haar aandacht voor detail en persoonlijke benadering zorgen ervoor dat elke gast zich direct welkom voelt. Haar levenslange droom om mensen op een unieke en rustgevende manier samen te brengen bloeit open in De Glazen Toren.

Ze heeft De Glazen Toren omgetoverd tot een toevluchtsoord waar mensen kunnen ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven en zich kunnen onderdompelen in een omgeving van harmonie en inspiratie.

Onze foodfilosofie

trouwzaal Affligem

Natuurlijke keuken

Eten dat smaakt als een goede oogst. Dat was jarenlang de filosofie, en dat is nog altijd zo, en zo werkt De Glazen Toren samen met verschillende cateraars die elk op hun beurt uitblinken in hun specialiteit.

Wijnassortiment

Aangepaste wijnen

Onze menu’s passen we aan jouw smaak en gezelschap aan, en dat doen we ook met onze wijnen. Ofwel maken wij een selectie voor jou afgestemd op de gerechten, ofwel ga je gewoon zelf proeven bij Jeroen van Vinikus & Lazarus. Hij zal je met geduld en veel kennis van zaken assisteren bij je wijnkeuze.

Vin Du Jardin wijn
Logo Vin du Jardin

Vin du Jardin

We houden zelf enorm van het leven. Daarom is het bijna een missie om mensen minder alcohol te laten drinken. En dus bieden we ook een alcoholvrij alternatief aan voor wijn en aperitief: Vin du Jardin. Deze dranken zijn gemaakt van fruitsappen en natuurlijke ingrediënten en kruiden, zonder bewaarmiddelen, gluten of toegevoegde suikers. Een lokaal product, recht van bij de boer!

Volg ons