Reserveer

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoelang op voorhad moet ik de zaal boeken?

We nemen slechts boekingen aan voor 1 jaar op voorhand. Voor communies is het aangeraden om te boeken zodra je de datum kent. De maanden april, mei en juni en ook september zijn zeer populaire maanden.

Kan er gedanst worden?

Er kan zeker gedanst worden op zaterdagavond! De zaal beschikt over een speciale installatie die een excellente muziekkwaliteit geeft voor de danser, zonder de andere gasten of de buren te overbelasten. Dansen kan tot 3 uur, om daarna nog een uurtje de tijd te hebben om het feest in schoonheid af te sluiten.

Kan er gewerkt worden met foodtrucks in de tuin?

De tuin van de zaal is een ideale plek voor een receptie of een drankje na een diner of lunch. Soms kan er ook buiten aan tafel gegeten worden, maar de weersomstandigheden zijn natuurlijk niet altijd ideaal. Met foodtrucks werken we niet meer samen, aangezien dit concept toch vaak afbreuk doet aan de zaal en de tuin.We verkiezen om met kwalitatieve cateraars samen te werken die vanuit onze volledig ingerichte keuken onze gasten op een optimale manier kunnen bedienen.

Wat is het budget?

Voor een receptie moet je rekenen op een totaal budget van ongeveer 50-60 euro per persoon, voor een diner op ongeveer 80-120 euro per persoon, voor zaal, drank, catering en bediening. Stuur ons een berichtje en we bezorgen je graag een offerte op maat van je feest, bedrijfsevent of andere gelegenheid. Heb je al een datum in gedachten? Dan kan je rechtstreeks in onze kalender een reservatie-aanvraag doen.

Hoe kan ik mijn feest laten doorgaan bij De Glazen Toren?

Ben je geïnteresseerd om je feest in De Glazen Toren te laten doorgaan? Bekijk alle info en voorwaarden via onze website of de brochure die we je bezorgen. Nadien maak je een afspraak om alle facetten in detail te bekijken en bespreken. Na betaling van een voorschot ligt de zaal vast. Als het feest nadert, spreken we nog eens concreet af om alles tot in de puntjes te regelen.

Hoe kan ik eigen muziek afspelen?

Muziek nodig voor je evenement of feest? Je kan inpluggen op onze muziekinstallatie via een iPhone of Samsung, via een computerkabel of via een Bluetooth-verbinding.

Welke dj’s raadt De Glazen Toren aan?

Deze dj's hebben al feestjes verzorgd in De Glazen Toren:
  • Marlon De Ruiter: Laborstraat 8, 9300 Aalst – 0495 20 81 28 – 053 21 57 83
  • Dj Johan: 0475 59 59 96
  • Ludwigs dj team: www.ludwigs.beinfo@ludwigs.be – 0477 24 68 41

Is er een springkasteel aanwezig?

Jup, bij droog weer kan het springkasteel opgeblazen worden. Bekijk de prijs in de prijslijst.

Ik heb hulp nodig bij het organiseren van mijn evenement of feest

We kunnen deze eventplanners aanraden:
  • Tessa van Finest Events: 0498 63 89 39
  • BIZZevents bv: Olmenlaan 20, 1750 Lennik, www.bizzevents.be – 0477 37 55 53
  • Voor unieke huwelijksceremonies: Tine De Donder, www.tinededonder.be